Vår ridskola

Leksands Ridklubb är platsen för dig om du är; intresserad av hästar, vill lära dig att rida eller fortsätta utveckla din ridning! Alla är välkomna, gammal som ung och oavsett nivå. Vi har grupper anpassade för alla åldrar och färdighetsnivåer. Det är aldrig försent att varken lär sig att rida eller utveckla sina kunskaper inom ridning!

Ta del av SvRF folder Välkommen till ridskolan! 
Matnyttig information för alla som går i tankar om att komma till stallet men även också för redan aktiva!

Vår ambition är att våra elever ska lära sig att rida på trevliga hästar som passar för uppgiften som ridskolehäst, vi har även ett krav att eleverna ska undervisas av utbildade ridinstruktörer. Vi eftersträvar en atmosfär som ska tilltala både barn, ungdomar och vuxna elever. Vi försöker hela tiden att utveckla vår verksamhet.

Läs gärna SÄKER MED HÄST. En god grund av kunskap i säkerhet är viktig. Informationen vänder sig till alla som komer i kontakt med hästar.

I ditt medlemskap ingår en olycksfallsförsäkring som gäller vid föreningens aktiviteter, vid aktiviteter i samarbete med föreningen och vid aktiviteter hos andra föreningar. Den omfattar även ett utökat skydd för licensierade ryttare vid tävlingar arrangerade av Svenska Ridsportförbundet och du som medlem är dessutom försäkrad under enskild ridning och träning med häst. Läs mer om försäkringen här.

Att vara medlem i vår ideella förening läser ni här ATT VARA MEDLEM I LRK
Vi vill gärna att du läser viktig information om ditt medlemskap. "Att vara medlem i LRK"