Slide 1 of 5

Träning

Träning

Träning

Träning

Träning

Träning

Träning

Träning

Träning

Träning

Träning

Träning

Träning

Träning

Träning

Är du som ryttare sugen på att träna extra så finns det olika möjligheter under hösten.
Vi anordnar regelbundet olika träningar för våra ryttare. Här ser ni några av våra tränare vi samarbetar med under året. Information om olika träningstillfällen hittar ni under nyheter och i våra kanaler på sociala medier.

Helene Nilsson, Dressyr

Helene Nilsson från Insjön har grupper vid olika tillfällen. Hon har ridinstruktörsutbildning level II på Strömsholm. Tävlingsmeriter i medelsvår dressyr, 120 hoppning, lätt fälttävlan och lätt klass körning. Hjälper ryttaren med sina önskemål.
För intresse att delta på en träning kontakta Monica Englund från tävlingsgruppen englund75@hotmail.com.

Lotta Pettersson, Dressyr

Lotta är B-tränare i Dressyr. Hon håller till i Spanien, där hon bor och har träningar. Hon skriver själv på sin hemsida:"Dressage Trainer with the goal of competing GrandPrix again and following students and horses of any level and age to reach Dreams. Love perfect mathes.
Har arbetat på Ridskolan Strömsholm som beridare /unghästutbildare/ dressyrlärare. Tävlat GP dressyr, utbildat hästar upp till svår klass, visat och ridit in många hästar ( 3-års Falsterbo Breeders) brinner för grundridning, orsak /verkan, hjälpa mina ekipage oavsett nivå och gren att komma vidare , hjälpa till ryttarens mål! Håller träning enligt överenskommelse.
Kontaktperson för dessa tvådagarskurser är Annika Sund 070-6513632

Åsa Linberg, Hoppträning

C tränare / Hoppning från Mockfjärd . Aktiv och mycket engagerad. Har under vårterminen kommit till klubben för hoppträningar. Är du intresserad maila info@leksandsrk.org

Sofia Alexandersson, Hoppträning

B-tränare, B-banbyggare. Hör hemma i Falu Ryttarsällskap. Utbildat och tävlat 100 talet hästar från inridning till svår hoppning. Jobbat i England, Holland och Tyskland som beridare. Tävlat bla Falsterbo, Hickstead och s-Hertogenbosch. Utöver mina träningar och banbyggnader så jobbar jag åt Falsterbo Horse Show, GCT Stockholm och Sweden international Horse Show (Friends) Roligaste med att vara tränare är utvecklingen av både hästar och ryttare oavsett nivå. Så länge det finns en vilja att bli bättre så kan det bli hur bra som helst!
Är du intresserad maila info@leksandsrk.org

Irene Gidmark, Tömkörning- Körning

tränare inom tömkörning och körning. Tömkörning är ett bra verktyg för att utveckla ekipaget och kommunikationen, bland annat förberedande för inkörning och inridning, men även för träning ända upp i den högre skolan i dressyr. Irene har gedigen utbildning och erfarenhet. En av hennes läromästare är Bo Jenå på Flyinge. Tömkörning, sportkörning och brukskörning - allt är möjligt! Är du intresserad maila info@leksandsrk.org

Emma Barigård Haglund, Islandshäst

Emma kommer ca en gång i månaden och är diplomerad ridlärare 1 samt en rad olika kurser inom SIF såsom, ridledare, tappskoutbildning, domarsekreterare och avelskurser Emma brinner för grundträning och hållbar häst, där jag går in på djupet, och förklarar hur du ska träna din häst efter hästen och dina förutsättningar.

Är du intresserad maila: dahlbergseva@gmail.com

Haffi Gislason, Islandshäst

komma en gång varje termin och då har vi en heldag eller två med honom, Haffi har jobbat och levt med islandshästar i hela sitt liv. Han är född på Island men bor i Sverige sedan i början av 90 talet. Han driver företaget Icetölt där han även ordnar ridresor till Island. På toltriding.se, kan man prenumerera på innehållet, Där är han också med och gör många reportage samt är en av dom drivande. Förutom att han är en uppskattad tränare så jobbar han också som på haffi.se

Ebba Tegelmark Bergström, Hoppning- Terräng

Ebba är diplomerad C-tränare i fälttävlan.
Ebba har terrängträningar under säsongen och hopplektioner vid olika tillfällen.
För intresse att delta på en träning kontakta Ebba, ebbaogullit@hotmail.com.

Ulf Johansson, Terräng

Vid olika tillfällen kommer rutinerade Ulf Johansson till oss för att ha en tvådagars terrängträning. Han går igenom olika typhinder inkl. vatten. Terrängträning för nivå från 70-100 cm för ponny och häst. Något enstaka 1* hinder finns.
För mer information och tillfällen kontakta Hillevi Skoglund, skoglund.hillevi@gmail.com.

RUTIN VID IDEELLT ARRANGERAD TRÄNING/ AKTIVITET. STÖD FÖR IDEELLA AKTIVITSLEDARE:

Ryttare som ej innehar anläggningskort och inte är medlemmar är välkomna att delta på våra träningar och erlägger då engångsavgift för ridhus/banavgift enligt prislistan för anläggningskort. Medlemmar utan anläggningskort betalar även de engångsavgift för ridhus/ridbana vid deltagande på träningar.